Zoeken naar voetbal blunders

voetbal blunders
VIDEO: Blunder van het jaar: owngoal na. een inworp! sporza. Artboard 1. Artboard 1. atletiek. atletiek.
Er werd een mail gestuurd om uw registratie te bevestigen. Melding niet meer weergeven. blijf op de hoogte. download de apps. De Sporza app op/ uw smartphone of tablet. Beschikbaar voor iOS en Android. De Sporza voetbal app op uw smartphone of tablet.
benezra-victimesdelaroute.fr
De 10 grootste blunders uit de eredivisie Sport Upcoming.
Tags: Bloopers, Voetbal, Eredivisie, Blunders, Keepers. Terug naar boven. Terug naar boven. Upcoming 2013 2018 Over ons Privacy Gebruikersvoorwaarden RSS Feedback Tip de redactie. Quiz Ben jij een Geer of toch meer een Goor? Quiz Welke huisgenoot uit New Girl ben jij?
check backlinks
GROOTSTE VOETBAL BLUNDERS! YouTube.
RANDOM VOETBAL CHALLENGES TEGEN EZZIBOY Duur: 720. Fifalosophy 1.160.431 weergaven. Funny Moments Blunders Fails Eredivisie Duur: 713. Eredivisie Compilations 333.882 weergaven. TOP 10 BESTE SKILLERS OOIT IN VOETBAL! Fifa Bawz 241.189 weergaven. JE ZOU HET NIET GELOVEN ALS HET NIET WAS GEFILMD!
https://www.noyy.nl/
Een wereldgoal van Bale en twee gruwelijke blunders van Kari. Het Nieuwsblad.
Maar de doelman liet het schot simpelweg door zijn handschoenen glippen: 3-1 voor Real. Twee monumentale blunders in de Champions League-finale, het wordt een lange nacht voor Karius. Het was de klap te veel voor Liverpool, dat de handdoek gooide.
surfing photos
VIDEO Schitterend onthaal voor blundergoalie Liverpool Voetbal Telegraaf.nl.
2018 in VOETBAL. Kopieer naar clipboard. Karius L vervangt Alisson. LIVERPOOL Liverpool-keeper Loris Karius kent niet de sterkste periode in zijn carrière. Zo maakte hij twee megablunders in de Champions League-finale, een van de redenen dat zijn club de eindstrijd met 3-1 verloor. In een oefenduel met Torino viel hij in en stond hij weer voor het eerst op Anfield. En dat heeft hij geweten. Karius L vervangt Alisson. Want Karius die halverwege het veld inkwam voor eerste doelman Alisson kreeg een fantastisch ontvangst van de fans van The Reds. De Duitse sluitpost zag na een reeks blunders Liverpool ineens aan de Braziliaan Alisson trekken, met als resultaat dat hij nu zijn basisplaats kwijt is.
persoonlijke beschermingsmiddelen
Champions League-schlemiel Karius blijft blunders opstapelen: We" hebben een nieuwe keeper nodig" Buitenlands Voetbal Sport HLN.
Champions League-schlemiel Karius blijft blunders opstapelen: We" hebben een nieuwe keeper nodig." 11 juli 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Getty Images Karius na de verloren Champions League-finale. Buitenlands Voetbal Liverpool-doelman Loris Karius ging in de Champions League-finale tweemaal gruwelijk in de fout, waarna zn team met 1-3 ten onder ging tegen Real Madrid.
VR Room
Blunderende voetballer is wereldnieuws NOS Jeugdjournaal.
Ma 9 oktober, 0936.: Een speler van de Harkemase Boys uit Friesland is wereldnieuws geworden. Niet omdat hij zo goed speelde, maar omdat hij enorme blunder maakte. De speler probeert te scoren terwijl er geen keeper meer voor het doel staat.
FOKforum / Ouders forum.fok.nl.
Het dreumestopic 1 2 jaar deel 423 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13. 21-02-2019 1917: 13.: Het kleutertopic deel 16 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13.
Owngoal, videoref, blunder en mooi voetbal: WK-finale had al. Het Nieuwsblad.
Owngoal, videoref, blunder en mooi voetbal: WK-finale had alles en op het einde wint Frankrijk. 15/07/2018 om 1853: door vtvn Print Corrigeer. Frankrijk is voor de tweede keer wereldkampioen. Les Bleus waren in een opwindende finale met 4-2 te sterk voor een moedig Kroatië.
VIDEO: Herbekijk nog eens de twee pijnlijkste blunders van het weekend Letica Bossut Voetbalflitsen.be het leukste en opvallendste voetbalnieuws!
de Jupiler Pro League, Premier League en Champions League, veel voetbalhumor, goals, Instagram berichten van spelers, WAG's, voetbal uitslagen, live scores en veel meer. Op Voetbalflitsen speel je ook de leukste voetbalgames! Elke dag hebben we een nieuwe voetbalquiz en uitdagende pronostieken games.
VIDEO Heerlijke beelden: de 10 grootste blunders uit de Bundesliga Voetbalflitsen.nl het leukste en opvallendste voetbalnieuws!
VIDEO Heerlijke beelden: de 10 grootste blunders uit de Bundesliga Woensdag 14 mei, 1830: uur. De Duitse Bundesliga wordt door sommige kenners gezien als de beste competitie ter wereld, maar als we deze beelden zien gaat er ook genoeg mis in Duitsland.

Contacteer ons